Certifikáty & školenia

Oblasti zmeny životného štýlu a úprave stravovania som sa začala amatérsky venovať od roku 2007. Študovala som literatúru a webové stránky týkajúce sa tejto oblasti.

Od januára 2016 som sa dostala do Klubu zdravého životného štýlu, kde som sa tejto oblasti začala venovať profesionálne. Navštevujem všetky školenia a semináre. Snažím sa svojou zásluhou a kvalifikáciami získavať certifikáty, ktoré sú "zrkadlom" mojich znalostí. 



Tento certifikát mi bol udelený v rámci skúšky vykonanej v danom odbore.

Základom hodnotenia bolo dostatočné vzdelanie v danej oblasti, komunikatívnosť a práca s klientmi. A následné vedenie klientov k zmene životného štýlu a nastavenie individuálneho programu.





Dané osvedčenie som získala na základe vykonanej odbornej skúšky a absolvovaní 8-týždňového školenia v odbore zdravia a výživy.

Dané  školenie mi pomohlo pri práci s klientmi a následným nastavení programu




Perfektné školenie, plné informácií a faktov. Špeciálnym hosťom bol Doc. MUDr. Jozef Michálek CSc. - Hlavný odborník ministerstva zdravotníctva SR pre detskú endokrinológiu, diabetológiu a metabolické choroby. Informácie ako na náš organizmus vplýva cukor, ako vzniká diabetes informácie o glukóze, proteíne a o metabolizme a ďalších pochodov v ľudskom tele. Pán docent vďaka pomoci našich odborníkov schudol 20 kg za rok a naďalej v tom pokračuje.


Výnimočné školenie s Doc. MUDr. Pavlom Kohoutom, PhD. - špecialistom na klinickú výživu a metabolizmus. Jeho prax sa zameriava na gastroenterológiu, celiakiu,..

Vedúci centra výživy, vášnivý športovec a vynikajúci odborník.

Trávenie je komplikovaný proces, ale náš organizmus je geniálny.
Z ústnej dutiny prechádza trávenina do žalúdka (pomáha mu kyselina soľná), pri prechode cez dvanástorník sa zmiešava s tráviacimi šťavami. V tenkom čreve prebieha vstrebávanie, kde sa začína tráviť potrava, z látok zložitých na látky jednoduché. Trávenie je časovo individuálne, závisiace od druhu potravy, ktoré skonzumujeme.

Tenké črevo je základny orgán trávenia, viete v akom stave máte svoje tenké črevo? Máte problém s trávením?



MUDr. Daniel Knapp pôvodom východniar, v súčasnosti pôsobiacu v UNBa L. Dérera na Kramároch v Bratislave. 
Perfektný odborník úrazovej traumatológie a chirurg zaoberajúci sa aj prednáškovej činnosti. Hlavnou témou je osteoporóza a osteopénia.

Schopnosť reprodukcie našich buniek závisí od dĺžky koncov telemerázy - to vplýva na dĺžku nášho života.
O našom zdraví rozhoduje zdravie našich buniek. Každej našej bunky.


Opäť  nezabudnutelné školenie s Doc. MUDr. Pavlom Kohoutom, PhD. - špecialistom na klinickú výživu a metabolizmus. Jeho prax sa zameriava na gastroenterológiu, celiakiu,..

Vedúci centra výživy, vášnivý športovec a vynikajúci odborník.



Expertka v oblasti image a stylingu, Dominika Zaborowska, ktorá má 16 ročné skúsenosti v oblasti kaučingu, osobného rozvoja a workshopov.

Ukážka ako sa správne obliekať, čo mať  a nemať v šatníku. Ako zakryť krivky s ktorými klient nie je spokojný. Akú farbu a materiál oblečenia je potrebné si vybrať. Plnohodnotné informácie, ktoré dávam do praxe.